Arrangementen

Wilt u een geheel  verzorgd boottochtje dan kunt u kiezen uit onze verschillende arrangementen. Voorbereiding is niet nodig.  U wordt ontvangen door de schipper en zijn maatje en samen bezorgen zij u een  ontspannen boottrip over de Friese wateren.  Het enige wat u hoeft te doen is op te stappen.  En misschien …héél even het roer van de schipper overnemen, terwijl hij met het oliekannetje de oude motor handmatig  smeert.

Zodra De TIJMA vertrekt pruttelt de koffie. Thee en koffie zijn de gehele dag  verkrijgbaar.

LUNCH

Na een tweetal uurtjes varen is het vaak al weer tijd voor een lunch. In de knusse en overdekte roef  serveert de schipper en zijn maatje  u een heerlijke lunch. Wanneer het weer het toe laat is het ook mogelijk te lunchen aan wal. De kleine onbewoonde eilandjes in de Groote Brekken  of in het Heegermeer  zijn ideaal voor een uitgebreide picknick .

BORREL

Voor ons hoeft niet altijd de vijf in het uur te zitten alvorens we een wijntje opentrekken. Onze vrijdagmiddag  tocht vertrekt rond  15.30 uur. Genietend van een lekkere Prosecco, Berenburg of biertje is de TIJMA  de ideale plek om de week op het water af te sluiten. De zon die langzaam ondergaat ,de natuur die zich opmaakt voor de avond en de rust die ontstaat zijn een prachtig  decor voor een ontspannend genieten van de mooie Friese waterrijke natuur.

DINER

Wilt u de vaartocht met de TIJMA afsluiten met een etentje? Wij adviseren u graag en kunnen u afzetten op het strand of in het centrum van Lemmer, vanwaar u naar de gezellige strandtent of de knusse restaurantjes loopt. In beide gevallen bent u met 5 minuten lopen weer bij TIJMA’s ligplaats.

Kiest u voor ons BBQ arrangement? Dan stoppen we voor heerlijk gegrilde worstjes  en visspiesjes bij een gezellig restaurant aan het water. Een perfecte afsluiting voor een heerlijk dagje op het water.